Металикът е завладял тенденциите в модата, красотата и интериора, но

...
Металикът е завладял тенденциите в модата, красотата и интериора, но
Коментари Харесай

Видео: Уроци по летен грим в телесно и бронзово

Металикът е превзел трендовете в модата, хубостта и интериора, само че има една негова вариация, която дава обещание да е същински шлагер за лято 2017 – бронзовото. 

Вече ви разказахме за последния парещ тренд в маникюра, а точно ноктите в бронз. Сега насочваме взор към грима, изискан в топлия металиков колорит. Вдъхновихме се от YouTube сензацията Зоуи Съг, по-известна измежду почитателите като Zoella! 

Зоуи съчетава две горещи тененции в макиажа – телесните цветове и бронза. “Според мен този грим е съвършен за това време от годината, ” споделя влогърката в своя канал. Както можете да предположите, бронзантът е основен воин в нейния грим урок. “Много хора си мислят, че е мъчно да нанасяш бронзант, тъй като елементарно можеш да прекалиш. Е, съгласно мен през лятото може да си го позволим! ” Зоуи го нанася с необятна и пухкава четка, съсредоточавайки се върху скулите, челото и линията на челюстта. Не пропуща да нанесе малко и на шията, с цел да избегне внезапната граница.

За клепачите избира сенки с фини блестящи частици, започвайки от цвят карамел . След това във вътрешния ъгъл и центъра нанася пудрен колорит, който комбиниран с карамела прелива към златисто . Накрая приключва с матово кафяво .

И защото бронзовият грим е задоволително впечатляващ, Зоуи нанася червило в непрозрачен физически колорит върху устните. 

Вижте целият й грим урок във видеото по-долу! 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР