Местният бизнес е подал ръка на Пирин (Благоевград), научи Sportal.bg.

...
Местният бизнес е подал ръка на Пирин (Благоевград), научи Sportal.bg.
Коментари Харесай

Надежда за Пирин: местният бизнес подаде ръка на орлетата

Местният бизнес е подал ръка на Пирин (Благоевград), научи Sportal.bg . Седем компании са подписали контракти за реклама с " орлетата ". Това са " Грома холд ", " Растер Юг " и предприемачите Георги Спасов, Венко Папалюгов, Рашко Динков, Александър Щерев и Пролет Руйкова. Последната няма нищо общо с футбола, само че прави всичко поради марката " Пирин ". Другите предприемачи популяризират през разнообразни свои компании. 

Георги Спасов е главен спонсор и на баскетбола в града, Рашко Динков е някогашен баскетболист, а Венко Папалюгов пък е някогашен шеф на Беласица, само че има и сериозен бизнес в Благоевград. Очкава се до дни още най-малко 10-15 компании и хора в Благоевград да подпишат рекламни контракти с Пирин. Всичко това се случва, откакто кметът на община Благоевград Илко Стоянов организира няколко срещи с локалния бизнес. 
 Новото ръковдство на Пирин предложения почитателите на тима на среща Новото ръковдство на Пирин предложения почитателите на тима на среща
Преговорите бяха замразени откакто в последните близо 10 дни се водеха такива с възможните вложители от мениджърската организация CRD Sport, представлявана от Ернан Бенато. Те обаче се отхвърлиха от ангажимент най-малко до лятото и това е предиздвикало кметът и шефовете на Пирин да форсират договарянията с бизнеса. С парите от рекламодателите ще се изплатят наградите на футболистите и заплати на чиновниците.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР