Местният бизнес е икономиката на нашия град и общината, защото

...
Местният бизнес е икономиката на нашия град и общината, защото
Коментари Харесай

Владимир Москов: Много е важно общината и бизнесът да си партнират

„ Местният бизнес е стопанската система на нашия град и общината, тъй като той е този, който дефинира виталния стандарт и равнището на приходите на хората. Затова за мен и моя екип тази среща е изключително значима, по този начин както до момента е било доста значимо и резултатно нашето партньорство. Вашата активност е значима за всичко, което се случва в нашия град и общината, а всички проблеми, които са възниквали, сме се старали да решаваме с ваша помощ “.
Това сподели претендентът за кмет на Гоце Делчев Владимир Москов на среща с представители на бизнеса в общината. Той добави, че с напъните, които е положила локалната администрация дружно с бизнеса, градът е един измежду 39-те в страната, включени в програмата Региони в напредък, а това по думите му дава съществени благоприятни условия за финансиране и развиване на инфраструктурата. " То се показва в 60 милиона лв. привлечени вложения и осъществени 45 плана с европейско и национално финансиране “, уточни Владимир Москов като съответни резултати от миналия си кметски мандат. Той разяснява, че е належащо локалните компании да се сплотяват в консорциуми и други форми на партньорство, с цел да бъдат конкурентни, да печелят публичните поръчки и средствата да остават в хората от общината.
„ От всички акции през годините до момента, тази е срещата към, която има максимален интерес от страна на бизнеса и това извънредно доста ме радва. Много е значимо общината и бизнесът да си партнират, да имат общи визии и да умеят да работят дружно, с цел да се случват нещата по най-хубавия метод и в интерес на хората “, безапелационен бе Владимир Москов.
„ Променихме образа на крайните квартали, следва да концентрираме напъните си в пространствата към санираните жилищни блокове, квартала от остарялата поща до Кумсала и в централната градска част, в случай че аз и моят екип получим поддръжка на 27 октомври “, конкретизира Владимир Москов. Той сподели, че в програмата му за идващия мандат е включено още създаване на околовръстния път през местността Текето, за който планът е подготвен, разширение на кръстовището при банята и създаване на кръгово кръстовище при един от огромните магазини, което ще облекчи трафика и паркирането, създаване на апаратура за сепариране и компостиране, с която да се избегне повдигане на такса боклук, съвременен кооперативен пазар, изцяло възобновяване на Дома на културата, което стартира през пролетта, и още 40 съответни задължения с обекти в града и общината.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР