Местна коалиция от осем партии издига кандидатурата за кмет на

...
Местна коалиция от осем партии издига кандидатурата за кмет на
Коментари Харесай

Коалиция от 8 партии атакува кметското място във Враца

Местна коалиция от осем партии издига кандидатурата за кмет на Община Враца на Красимир Богданов - народен представител в две национални събрания и някогашен зам.-кмет на Враца. Гражданското обединяване включва ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ, Национална движение „Симеон Втори", БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ-ЕВРОЛЕВИЦА, ПАРТИЯ КОНСЕРВАТИВНА БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕСКИ ФОРУМ. Подкрепата си за обединението дадоха и от локалните структури на БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД, ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ, СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ " ЗАЩИТА ", доста общественици и жители на Враца.

Освен за кмет на общината, МК ВМРО-БНД (НДСВ, БСД-ЕВРОЛЕВИЦА, ПАРТИЯ КОНСЕРВАТИВНА БЪЛГАРИЯ, БДФ) се записва в ОИК и за присъединяване в избора за общински съветници и за кметове на кметства.

Листата ще бъде с необятно гражданско наличие на заслужили за развиването на общината персони, както и на младежи, в ръцете на които е бъдещето.

Коалицията ще издигне кметове в множеството врачански села.

Обединението си слага за задача, след изборите на 29 октомври да промени открилия се във Враца партийно-олигархичен модел на ръководство, да възвърне честността и справедливостта и да възвърне вярата на врачани, че техния глас ще е определящ при вземането на значимите решения за бъдещето на общината.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР