Месинджърът се сдоби и с дългоочакваната функция за тъмен режимПопулярният

...
Месинджърът се сдоби и с дългоочакваната функция за тъмен режимПопулярният
Коментари Харесай

WhatsApp въвежда защита на резервните копия с парола

Месинджърът се снабди и с дълго чаканата функционалност за мрачен режим

Популярният месинджър WhatsApp става по-сигурен за потребителите
(снимка: CC0 Public Domain)

В опит да увеличи сигурността на връзките, месинджърът WhatsApp към този момент ще разрешава на потребителите да пазят аварийните копия на своя чат благодарение на ключова дума.

Чат приложението, притежавано от Фейсбук, е подложено на критика мощно поради многочислените нарушавания на сигурността, само че в този момент наподобява, че компанията в действителност обръща съществено внимание на поверителността на потребителите.
още по тематиката
Актуализацията, която разрешава отбрана на аварийните копия с ключова дума, ще бъде налична в началото единствено за бета консуматори. В момента функционалността се създава и откакто бъде внедрена, нито WhatsApp, нито Фейсбук ще имат достъп до чат известията.

Но в случай че не помни паролата си, потребителят няма да може да получи достъп до аварийното копие на своя чат, когато влезе от ново устройство.

Междувременно WhatsApp показа дълго чакана от потребителите функционалност за мрачен режим. В момента тя е налична само за бета консуматори на приложението. Притежателите на Android 10 или iOS 13 устройства автоматизирано ще получат тематиката за тъмния режим на устройствата си.

„ Тъмният режим на WhatsApp е предопределен да понижи напрежението на очите при слаба осветеност. И се надяваме да помогне за попречване на тези неуместни моменти, когато телефонът ви осветява стаята ”, написа в блога си WhatsApp.

„ За да активирате тъмния режим, би трябвало да актуализирате [чат приложението] до най-новата версия на WhatsApp ”, прецизират от разработчика.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР