Месецът, в който сме родени, има своето специално значение и

...
Месецът, в който сме родени, има своето специално значение и
Коментари Харесай

Ето каква символика носи МЕСЕЦА ви на раждане

Месецът, в който сме родени, има своето особено значение и би трябвало да знаем това. Няма нищо инцидентно нито коя зодия сме, нито в кой месец сме решили да се появим на този свят. Вижте какво споделя за вашия темперамент месеца ви на раждане.
ЯНУАРИ: Хората, които са родени през януари, са извънредно огромни перфекционисти. Техните специалности в живота постоянно са свързани с огромна отговорност, която е присъщо да поемат през целия си живот. В любовта са доста взискателни и мъчно намират своята половинка в живота, само че когато я намерят – щастието им е в забрадка вързано. Създават здрави фамилии, възпитават децата си извънредно добре и могат да бъдат образец за доста хора в обкръжението си.
 Каква символика носи първата писмен знак от ИМЕТО ти? Каква символика носи първата писмен знак от ИМЕТО ти?
Името на човек носи огромен заряд и през целия живот приказва доста за това какви сме по темперамент. Виж първата писмен знак от името си и разбери...
ФЕВРУАРИ: Родените през февруари са затворени хора, които не позволяват всеки в обкръжението си. Те са доста деликатно на кого се доверяват и мъчно можете да спечелите доверието им. Всичко това е с причина, тъй като постоянно са били лъгани от кой ли не. В любовта също не са доста доверчиви и сътрудниците им постоянно са подлагани на пресечен разпит дали са им изцяло правилни. Родените през февруари имат потребност от позитивен човек до тях, който да разчупва малко леда в сърцата им.
МАРТ: Хората, които са се появили на бял свят през март, са извънредно прочувствени. Те демонстрират страстите си и не се опасяват да показват тъкмо това, което им е в сърцето. Заобикалят се с положителни хора, които обичат живота и не одобряват нищо прекомерно съществено. В любовта работят доста бързо – влюбват се бързо, желаят всичко да се случи бързо, даже това да основат семейство. Семействата, които имат, са доста сплотени и могат да бъдат образец за всеки.
АПРИЛ: Родените през април са извънредно креативен персони, които имат доста забавен метод на мислене и разбиране на света. Обичат да четат, да рисуват и да се занимават с работа, която им носи креативна задоволеност. В любовта мъчно им се получават нещата и дълго време търсят подобаващ сътрудник, който да схваща пъстрия им свят.
МАЙ: Хората, които имат рожден ден през май, са доста сърдечни и положителни. Дават всичко от себе си, даже на хора, които не познават. Обичат да се занимават с щедрост и работата им постоянно е обвързвана с това. Живеят за любовта! Без обич животът няма смисъл за тях, по тази причина постоянно можете да ги видите щастливо влюбени в някого и в никакъв случай сами.
 Защо когато заспиваме имаме възприятието, че пропадаме? Защо когато заспиваме имаме възприятието, че пропадаме?
Пълноценният сън е извънредно значим за здравето и вярното действие на организма ни. Учените са потвърдили, че 7-8 часа на денон...
ЮНИ: Родените през месец юни са доста ведри и положителни хора. Те обичат живота, обичат да пътуват, да посещават екзотични места и да се радват на всичко, което им се случва. Тях не можеш да ги задържиш на едно място, постоянно правят нещо ново, въодушевени са за завършения и по този начин протича съвсем целия им живот. В любовта намират човек, който да изживява всички лудости дружно с тях и постоянно са щастливо влюбени.
Прочетете ЧАСТ 2 - ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР