Месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023 Месечен хороскоп за

...
Месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023
Месечен хороскоп за
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за зодия ТЕЛЕЦ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023: РАБОТА и БИЗНЕС

 месечен хороскоп за зодия телец - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023, триумфите в професионалното занятие от началото на месеца значително ще зависят от това по какъв начин ще се деянията в междуличностните връзки. Не поемайте спомагателни отговорности, в случай че знаете, че не можете да ги извършите.

В средата на месеца пробвайте да спестите малко пари. Възможни са непредвидени разноски за непланирани покупки. Не давайте назаем, не купувайте скъпо съоръжение. Веднага след празниците ще ви се наложи да работите с цялостна мощ. Фокусирайте се върху лидерските си качества и способността да насочвате сътрудниците в вярната посока.

В края на месеца Слънцето прави тригон с Марс. Това прави Телеца деен, деятелен и надлежно късметлия и сполучлив. Отличен интервал за решение на служебни въпроси, възобновяване на остарели бизнес контакти, съгласно месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023.

Може да ви бъде препоръчана промяна на работата или пренасяне на нова позиция. Но не всеки ще бъде удовлетворен от вероятно покачване и триумф. Показвайте по-малко възторг в връзките с бизнес сътрудниците и триумфът във вашия бизнес ще е съвсем неминуем, това поучава месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023.

Месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023: ЛЮБОВ и ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

 месечен хороскоп за зодия телец - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023, през януари Слънцето ще бъде във вашия знак, което ще ви предизвиква към запознанство с сътрудник с огромна разлика във възрастта или авторитетна персона.

В началото на месеца необвързаните не е изключена опцията за длъжностен разказ. Но към този момент не би трябвало да бързате да влизате в нова връзка – вероятността от отчаяние е прекомерно висока.

От 15 януари Венера ще повлияе на прочувствената сфера, провокирайки фрапантни промени в настроението. Често ще наподобява, че членовете на фамилията и значимите за вас хора ще се борят за вашето внимание. Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и да заобикаляте напрегнатите моменти. Най-добрият вид би бил да се стремите да обръщате повече внимание на диалозите с сътрудниците, без значение от тяхната тематика.

Новолунието на 21 януари предвещава за краткосрочни романси за свободния телец и проблеми в връзките за фамилиите. Трябва да контролирате страстите си, това ви поучава месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023. Понякога под тяхно въздействие вършим недомислени неща, за които по-късно съжаляваме.

Месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023: ЗДРАВЕ

 Месечен хороскоп за зодия ТЕЛЕЦ - януари 2023

Както физическото, по този начин и психическото положение ще бъде приемливо, в интервала от 1 до 9 януари 2023, който ще премине под опеката на Меркурий. Според месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023, това е уместно време за пътешестване. Колкото и надалеч да стигнете, процесът на адаптация ще премине безпрепятствено и безболезнено.

За всевъзможни козметични процедури и антиейдж интервенции, втората декада на месеца е подобаваща, заради благотворното въздействие на Венера върху вашия знак. Така че, в случай че сте възнамерявали да измененията външния си тип, продължете да изпълнявате проектите си. Ако е невероятно да посетите салон за хубост, направете специфични маски за лице и тяло вкъщи. Освен това, когато ги създавате, се предлага да употребявате плодове или кисело-млечни артикули.

Може да ви обхване мощно безпокойствие, което в интервала от 23 до 31 януари предизвестява за скупчване на планети в необщителен знак Водолей. Мрачни мисли ще влязат в главата ви. Можете да се справите с това мъчно положение благодарение на подобаваща литература. Трябва краткотрайно да се изолирате от външния свят. Например, спрете да гледате отрицателни вести, спрете да четете отрицателни публикации в интернет, контактувайте по-малко с хора, изключително с песимисти и тревожни персони.

А на 28 и 29 януари, когато Луната ще се движи във вашия знак, е целесъобразно да бъдете повече на чист въздух, някъде отвън града. Например в планината или в най-близкото място, където има борова гора.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР