Мерките за контрол срещу пияни и дрогирани шофьори са изключително

...
Мерките за контрол срещу пияни и дрогирани шофьори са изключително
Коментари Харесай

Алекси Кесяков: Няма война на пътя, това са самоубийства

Мерките за надзор против пияни и дрогирани водачи са извънредно значими. Тази позиция изрази пред Българска национална телевизия Алекси Кесяков, специалист по пътна сигурност.

Тези, които са хванати, са избавени, посочи той. Контролът ще продължи, съгласно него. В тази борба би трябвало да се включват, по думите му, околните на тези водачи. Работата на Министерство на вътрешните работи и Пътна полиция е да извади оптимално от придвижване нарушителите, акцентира Кесяков. Участниците в придвижването би трябвало да отвикнат да нарушават разпоредбите, по думите му . Този, който нарушава разпоредбите, доста елементарно ще сбърка, сподели специалистът.

 Двама починаха при злополука край Стражица Обновена
Двама починаха при злополука край Стражица

Лек автомобил се блъснал в крайпътни дървета

Човешкото тяло не понася висока скорост. При удар на пешеходец с 30 километра в час 9 ще оцелеят, един ще загине. Съотношението се трансформира при по-голяма скорост. Той поучава всички в колата да са обезопасени.

Дълго време глобите против нарушителите не са повишавани, съгласно него. Наказанията у нас, както изясни Алекси Кесяков, не подхождат на наказванията в някои европейски страни. Т ой е уверен, че контролът върху нарушителите ще даде отражение.

Това не е война, това са самоубийства , разяснява пътният специалист злополуките. Според него са нужни по-строги ограничения, които да залегнат в промени в закона.
 Дрогирани водачи се сблъскаха на столичния бул.
Дрогирани водачи се сблъскаха на столичния бул. " Сливница "

Единият е откаран в болница
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР