Мерилин Монро е една от най-големите икони в киното и

...
Мерилин Монро е една от най-големите икони в киното и
Коментари Харесай

Жената, която цял живот живее в сянката на Мерилин Монро

Мерилин Монро е една от най-големите икони в киното и Холивуд. До ден сегашен тя буди обаяние и удивление, с помощта на хубостта си.

За едни Монро е "създателката " или прототипа на така наречен "плеймейтки ", само че за други - жена, от която черпят ентусиазъм.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ЕДНА ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ ИМИТАТОРКИ НА МЕРИЛИН МОНРО

Точно такава е и дамата, за която ви описваме.

Тя се споделя Сузи Кенеди.

Публикуваха незнайни до момента фотоси на бременната Мерилин Монро

Родена e в Съединени американски щати, само че е британка и в този момент живее в Лондон. Още от дребна е с естествена руса коса и доста светла кожа. Когато е ученичка, без да е осведомена с детайлностите към известната актриса, Сузи чува няколко пъти, че припомня доста на Монро.

Във видеото вижте повече за Монро

Така Кенеди осъзнава, че най-вероятно, както самата тя споделя, може да трансформира своята аналогия в освен това - нещо, с което да си изкарва прехраната.

В галерията вижте - Мерилин Монро забавлява американски военни в Корея

Не закъснява с решението и дейностите.

Сузи Кенеди стартира да се интересува от ден на ден от Мерилин Монро. Изглежда всички филми, в които русокосата хубавица е взела участие. Наблюдава деликатно всички нейни мимики, придвижвания, интонацията й.

Дрехите са единствено част от външния тип. Тя пресъздава всеки малък, за някои неосезаем, подробност. Дори неща, които са малко известни от персоналния живот на същинската актриса, Сузи схваща, с цел да се опита да се приближи до ориста и живота на Мерилин, само че този живот, който е зад блестящите тоалети и красиви подиуми.

10 секси цитата от безконечната Мерилин Монро

Не след дълго, Сузи стартира да получава първите си предложения за разнообразни участия в телевизионни излъчвания, документални филми, пресъздаващи моменти от живота на Монро, като телевизионната драма "Кой умъртви Мерилин Монро ".

Едни от най-големите й функции са във филми като BladeRunner 2049 и Theory of Everything, който има и премия "Оскар ".

Тайните животи на Мерилин

През 2016 година, Сузи бе лицето на формалното "Мерилин Монро турне ", проведено от известна аукционна къща в Съединени американски щати.

Успехите й не престават и през тази година (2017).

Сузи печели една от най-големите награди за имитатори, наречени още премиите "Оскар " за реплика в категория "Най-добра актриса ".

Цялата история на безконечната Мерилин Монро в по-малко от 7 минути

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР