Mercedes-Maybach разкри подробности за първото си пазарно предложение, което е

...
Mercedes-Maybach разкри подробности за първото си пазарно предложение, което е
Коментари Харесай

Първият зареждаем хибрид на Mercedes-Maybach

Mercedes-Maybach разкри детайлности за първото си пазарно предложение, което е оборудвано с plug-in зареждаема хибридна задвижваща система (PHEV)- Mercedes‑Maybach S 580 e.

От Mercedes‑Maybach споделят, че S 580 e, който ще стане притежание първо на потребителите в Китай , ще бъде в положение да предложи опция за изминаването на до 100 километра в чист електрически режим, като в този случай ще се разчита на електромотор с мощ от 150 конски сили.

" С нашия първи plug-in хибриден модел ние комбинираме типичното първокласно преживяване на Maybach с придвижването с нулеви излъчвания в електрически режим на придвижване ", разяснява Даниел Леско, шеф на Mercedes‑Maybach. " Mercedes‑Maybach S 580 e съставлява съществена стъпка в трансформацията на наследството на нашата марка към електрическото бъдеще. Ще представим нашата първа напълно електрическа кола още през 2023 година ".

Двигателят с вътрешно горене на Mercedes‑Maybach S 580 e е редови шестцилиндров с мощ от 367 конски сили, общата мощ на хибридната задвижваща система е 510 конски сили, а въртящият миг е 750 Нм.

От Mercedes‑Maybach споделят, че S 580 e е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.1 секунди.

По отношение на презареждането на интегрираната на борда на хибрида батерия, общоприетоо тя идва с 11 kW , а като алтернатива е налична и опция за надграждане за бързо зареждане с 60 kW.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР