Mercedes-Benz продължава да разкрива подробности за новото поколение на флагмана си ,

...
Mercedes-Benz продължава да разкрива
подробности за новото поколение на
флагмана си ,
Коментари Харесай

Новият Mercedes S-Class идва със задни завиващи колела. Обещава маневреност на компактна кола

Mercedes-Benz продължава да разкрива подробности за новото потомство на флагмана си , като този път акцентира върху неговата маневреност.

Според новата информация на Mercedes-Benz, новата генерация на S-Class ще се предлага като алтернатива със система за завиване на задните колела, която доста ще подобри маневреността на луксозния модел при ниски скорости, като от компанията съпоставят неговото поведение с това на стилен автомобил.

С опция за завиване на задните колела на до 10 градуса, завиващите задни колела на новия Mercedes-Benz S-Class дават обещание и допълнителна непоклатимост в завой при високи скорости, като действително чрез изместването на колелата увеличават междуосието му.

Благодарение на завиващити си задни колела, новият S-Class в дългата си версия обещава опция за цялостно развъртане в кръг с радиус от под 11 метра или с внушителните 2 метра по-малко в сравнение с предшественика си.

Системата за завиване на задните колела на новия Mercedes-Benz S-Class ще се предлага в два основни варианта- със завиване на до 10 градуса и с такова на до 4.5 градуса.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР