Mercedes-Benz представи новия луксозен интериор на четвъртото поколение A-Class, чиято

...
Mercedes-Benz представи новия луксозен интериор на четвъртото поколение A-Class, чиято
Коментари Харесай

Mercedes-Benz представи новия луксозен интериор на A-Class

Mercedes-Benz показа новия първокласен интериор на четвъртото потомство A-Class, чиято публична премиера е планувана за началото на 2018 година на Автосалона в Женева. Вътрешността на колата е изцяло актуализирана и припомня на дизайна и технологията в голям брой от моделите на новите S-Class и Е-Class.


Според Mercedes някои хора желаят дребни коли, тъй като живеят в града или разполагат с лимитирано пространство, само че те постоянно ще желаят първокласни варианти в тях. Директорът на интериорния дизайн в Mercedes съобщи, че новата им концепция е подбудена от купувачите на A-Class, чиято междинна възраст е най-ниската спрямо останалите модели на Mercedes. " Хората от ден на ден се интересуват от интериора на колата, в сравнение с да вземем за пример от мотора ", добави той.



Обновеното табло на автомобила включва две хоризонтални секции, като горната с двата екрана се трансформира в отличителна линия на Mercedes. То също по този начин включва пет още веднъж разпознаваеми за концерна въздушни отвори с дизайн на турбини и LED светлини в 64 цвята.



За първи път в модела пък е добавена опцията за стопляне на седалките. Обемът на багажника на A-Class – слаба точка в модела – е повишен от 29 на 370 литра, което към този момент е много покрай останалите серии на Mercedes. Компанията към момента заобикаля да сложи цена на новия автомобил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР