Mercedes-Benz показва сериозна гама в Caravan Salon 2022 Дюселдорф. За

...
Mercedes-Benz показва сериозна гама в Caravan Salon 2022 Дюселдорф. За
Коментари Харесай

Ван семейство от Mercedes-Benz в Caravan Salon

Mercedes-Benz демонстрира сериозна гама в Caravan Salon 2022 Дюселдорф. За всеки другар на ван трилъчната звезда предлага подобаващ размер. Експонатите на марката включват първите модификации на eCamper, основани на Mercedes EQV, изпълнени от Sortimo Walter Rüegg AG, първите модификации на кемпер, основани на новия Sprinter 4x4 от Frankia-GP GmbH, новата, свежа цветова скица на Mercedes-Benz Marco Polo за интериор и - като специфичен акцент - новият Mercedes-Benz T-Class с фабрично инсталиран къмпинг модул, който може да се инсталира и демонтира гъвкаво.

По този метод звездната марка излага цялото си портфолио, от огромни през междинни до дребни ванове, на най-големия в света търговски панаир за кемпери и каравани. Mercedes-Benz Automotive Mobility GmbH също е показана на място с услугата си за кемпер чартърен, която ще бъде разширена в допълнение за идния къмпинг сезон. Новата T-класа съчетава да вземем за пример състезателен, прочувствен дизайн с типичните за Mercedes стандарти за стойност, комфорт и съгласуваност.

Също по този начин част от наличието на Mercedes-Benz Vans на комерсиалния панаир са личните модели Marco Polo, основани на V-класата и междинните ванове Vito. Отново е изложен автомобилът за отдих Marco Polo "Horizon ", както и къмпинг рейсът Marco Polo, който с изключение на общоприетоо двуетажно легло и изскачащ покрив, предлага изцяло обзаведен кухненски бокс, долап и модули за чекмеджета, сред други неща.

Портфолиото, което към този момент е налично на пазара, включва и EQV - акумулаторно-електрическият двойник на V-Class ван от междинен размер. EQV се предлага с два разнообразни разновидността на акумулатори: като EQV 300 с 90 кВтч батерия и WLTP обсег от 326-363 километра и като EQV 250 с 60 кВтч батерия и WLTP пробег от 213-236 километра. И двата модела се оферират в две дължини (5140 см или 5370 см).

Mercedes-Benz Sprinter, водещият автомобил на марката с трилъчната звезда на пазара на кемпери, несъмнено, не липсва в водещото комерсиално ревю за кемпери и каравани. На щанда на комерсиалния панаир на Mercedes в зала 16 има три кемпера, основани на Large Van: новият изцяло интегриран кемпер Supersonic от Adria mobil, d.o.o., който чества своята премиера на комерсиалния панаир, както и полуинтегрираният c-tourer от Carthago Reisemobilbau GmbH и панелният ван Yucon от Frankia-GP Ltd.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР