Mercedes-Benz и Moncler разпространиха първата информация и снимки на съвместната

...
Mercedes-Benz и Moncler разпространиха първата информация и снимки на съвместната
Коментари Харесай

PROJECT MONDO G : G-Class с пухенка

Mercedes-Benz и Moncler разпространиха първата информация и фотоси на взаимната си самодейност PROJECT MONDO G.

За новия си план, от Mercedes-Benz споделят, че той " пресъздава емблематичния Mercedes-Benz G-Class с отличителните дизайнерски кодове на Moncler, като сплотява присъщите черти на G-Class с пухеното яке на Moncler ", като е реализиран забавен контрастност сред класическият отсечен дизайн на автомобила и обемните и преливащи се контури на горната връхна дреха.

" PROJECT MONDO G ви кани да изпитате трансформацията на предходния чисто утилитарен обект в дизайнерски ", допълват от Mercedes-Benz и показват набъбналите съществени габарити на PROJECT MONDO G- дължина 4.6 метра, височина 2.8 метра и широчина от 3.4 метра, както и тегло от 2.5 тона.

" Сътрудничеството с Moncler ни въодушеви да създадем същинска иконична статуя на колела- извънредно самоуверено дизайн изказване: нашият PROJECT MONDO G ", разяснява Гордън Вагенер, шеф-дизайнер на Mercedes-Benz Group AG. " На базата на нашата дизайн философия Sensual Purity, това произведение на изкуството съчетава рисково контрастиращи се форми и повърхности: лъскави материали като на галактически транспортен съд с патина; мощната геометрия на G-Class с органичните форми на пухените якета на Moncler ".

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР