Mercedes-AMG работи интензивно над Project One повече от три години. Хиперкарът

...
Mercedes-AMG работи интензивно над Project One
повече от три години. Хиперкарът
Коментари Харесай

Project One – в крайната фаза

Mercedes-AMG работи интензивно над Project One повече от три години. Хиперкарът трябва да предложи технологията на Формула 1, но пригодена за естествена пътна приложимост. Новата спортна топ-машина на щутгартци ще предлага към 1000 к.с. мощ. Тя е вече изцяло развита и наближава фазата на завършване, което е малко по-късно от предстоящото, само че в последна сметка към този момент се вижда финала.

В многото етапи на развиване на модела техниците явно са разкрили, че не е толкова елементарно да се прехвърли безупречната спортна технология от Формула 1 в автомобил с регистрационен номер. В Щутгарт и Афалтербах хората говорят за „ огромно предизвикателство “. Например по отношение на шумовото държание, където „ екипът за разработка прокарва напълно нова основа и е намерил решения, готови за серийно произвеждане с много постоянство и високо равнище на инженерни умения “.

Във всеки случай транспортните средства от новата серия към този момент вършат своите динамични обиколки в личния център за проби и технологии на компанията в Имендинген на цялостни обороти. За първи път отговорните за плана пуснаха машината на цялостната й мощ от над 735 кВт / 1000 PS, използвайки в случай че електрифицирания и изключително комплициран хибриден задвижващ агрегат по време на тестванията.

В допълнение към динамичната стратегия за изпитване и фината конфигурация на управляемостта, различен главен фокус при разработката, съгласно Mercedes-AMG, е бил настройката на аеродинамиката със сложното й взаимоотношение на множество активни съставни елементи, като жалузите в предните калници или огромното задно крило.

Следващата стъпка в обширната програма за проби и разработки за Project One е машината да покаже цветовете си на прочутия Северен вид /Зеления ад/ на пистата Нюрбургринг и да демонстира какви са й опциите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР