Mercedes-AMG GLC е средно голям SUV предлагащ много мощност. Книгите

...
Mercedes-AMG GLC е средно голям SUV предлагащ много мощност. Книгите
Коментари Харесай

Базовият модел на Mercedes-AMG GLC вече може да бъде поръчан - видео

Mercedes-AMG GLC е приблизително огромен SUV предлагащ доста мощ. Книгите за поръчки са отворени за базовия модел и цените са закрепени. Спортният модел се предлага на сериозна цена - в ценовата листа е посочена сума от 86 870 евро. Ако би трябвало да се прибавят доста екстри, покупната цена може да доближи шестцифрена цифра.

За парите си получавате кола с положително показване и визия - извън и от вътрешната страна голям брой характерни за AMG елементи акцентират динамичния и първокачествен темперамент на новия SUV Mercedes AMG GLC. Те включват характерната за AMG радиаторна решетка с отвесни подпори и неповторимата предна престилка с ленти и хромирана обшивка. Хармонично интегрираните странични панели на прага, задната престилка с тип на дифузьор и двете кръгли двойни ауспухови накрайници също характеризират дизайна.

В интериора AMG седалките от изкуствена кожа с неповторими графики и капаци прибавят спортна нотка. Като алтернатива се предлага тапицерия от кожа и кожа напа с релефна емблема AMG на предните облегалки за глава. Седалките AMG Performance също се оферират като алтернатива.



За задвижването се употребява AMG 2,0-литров, четирицилиндров мотор с електрически турбокомпресор и мощ от 310 кВт/421 к.с. Задвижваният от ремък запалител генератор (RSG) за малко обезпечава спомагателен подтик от 10 кВт/14 к.с. в по-ниския диапазон на оборотите на мотора.

Стандартното задвижване на четирите колела, окачването AMG " Ride Control " с адаптивно регулируемо амортисьориране, дейното кормилно ръководство на задния мост и трансмисията с бързо превключване укрепват прочувственото и типично за AMG преживяване при шофиране.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР