Мениджърите на световните шампиони в полусредна категория Ерол Спенс и

...
Мениджърите на световните шампиони в полусредна категория Ерол Спенс и
Коментари Харесай

Финансов въпрос пречи на организирането на Крауфорд-Спенс

Мениджърите на международните първенци в полусредна категория Ерол Спенс и Терънс Крауфорд към момента договарят за борба сред двамата непобедени боксьори. За най-вероятната дата за борба посред им се смята 29-и юли, като 5-и август е аварийна дата, оповестява The Ring.

Според изданието и двамата първенци желаят такава среща, само че има компликации по организирането, свързани с позицията на една от страните по финансовия аспект на дуела.

Източниците на The Ring оповестяват съвсем, че една от страните продължава да се надценява на пазара на бокса и това е повода за забавянето на оповестяването на дуела. За коя страна се приказва обаче, не е обявено.

Крауфорд записа 39-тата си победа в 29 дуела на 10-и декември, 2022-а, когато нокаутира Давид Аванесян. Това бе негов 30-и нокаут в кариерата му. Ерол Спенс не е стъпвал в кръга от повече от година. За последно той надви над Йорденис Ургас с механически нокаут на 16-и април, 2022-а. Този триумф бе негов 28-и в 28 професионални дуела. 
 Терънс Крауфорд нокаутира Давид Аванесян и отбрани шампионския пояс на WBO Терънс Крауфорд нокаутира Давид Аванесян и отбрани шампионския пояс на WBO
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР