Мениджърът Юрген Клоп се извини на феновете на Ливърпул за

...
Мениджърът Юрген Клоп се извини на феновете на Ливърпул за
Коментари Харесай

Клоп се извини на феновете

Мениджърът Юрген Клоп се извини на почитателите на Ливърпул за провалянето с 0:2 против Евертън в мач от британското състезание по футбол и съобщи, че мърсисайдци могат да станат първенци единствено при " рецесия " в Арсенал и Манчестър Сити.

Ливърпул е с три точки зад Арсенал, само че също по този начин " алените " изостават доста в головата разлика. Сити пък е с точка зад тима на Клоп, само че пък първенците са с два мача по-малко.

" Мога единствено да се извиня на хората. Много е разочароващо. Играхме тъкмо по този начин, както Евертън желаеха и ни вкараха два гола от статични положения. Трябваше да се оправим по-добре, само че не го направихме. Разочарованието в действителност е огромно ", съобщи Клоп, представен от организация Ройтерс.

" Не мога да кажа, че сме в конкуренцията за купата. Нужна ни е някакъв тип рецесия в Арсенал и Манчестър Сити, а също така ние би трябвало да спечелим всичко до края. Ако те стартират да губят, а ние играем като в този мач, то нищо няма да се промени ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР