Мениджърът Юрген Клоп похвали футболистите на английския Ливърпул, че са

...
Мениджърът Юрген Клоп похвали футболистите на английския Ливърпул, че са
Коментари Харесай

Клоп на седмото небе след победата над Арсенал: Супер доволен съм!

Мениджърът Юрген Клоп похвали футболистите на британския Ливърпул, че са подходили съществено даже при отсъствието на част от водещите си футболисти в мача от третия кръг на Купата на ФА против Арсенал. " Червените " бяха без огромната си звезда Мохамед Салах, Уатару Ендо и Върджил ван Дайк, само че извоюваха сложна победа с 2:0 в гостуването в Лондон,

Доминик Собослай, Андрю Робъртсън, Костас Цимикас, Тиаго Алкантара, Стефан Байчетич и Жоел Матип също не играха поради травми.

" Липсва ни цялостен футболен тим, само че във футбола е по този начин. Понякога играчите са разполагаем, а в други случаи - не. Супер удовлетворен съм от метода, по който играха останалите момчета ", съобщи Клоп на конференцията след мача.

" През първото полувреме се виждаше на моменти, че нещата не сработват. Не тъй като титулярите са нови, а тъй като просто таймингът не беше добър. Преди мача споделих на момчетата, че хората сме такива - времената не са лесни, само че без да стиснем зъби, няма по какъв начин да спечелим като посетители на Арсенал ".
 Арсенал - Ливърпул 0:2 в мач за ФА Къп
Ливърпул се оправи с предизвикването Арсенал и продължава напред за ФА Къп

Мърсисайди завоюваха на " Емирейтс " след автогол и попадение в края
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР