Мениджърът Томас Тухел наруши мълчанието си след труса в Челси

...
Мениджърът Томас Тухел наруши мълчанието си след труса в Челси
Коментари Харесай

Тухел наруши мълчанието си след труса в Челси: Все още съм щастлив!

Мениджърът Томас Тухел наруши мълчанието си след труса в Челси и поради глобите, наложени на притежателя Роман Абрамович, който желае да продаде клуба. Германският експерт е безапелационен, че ще остане на „ Стамфорд Бридж “, макар че активите на съветския олигарх са замразени от държавното управление на Англия поради връзките му с съветския президент Владимир Путин.

„ Всъщност не съм сигурен, че съм угрижен, само че съм наясно със протичащото се с клуба. То се сменя съвсем всеки ден. Все още съм благополучен, че съм тук и към момента съм благополучен да бъда управител на мощен тим. Знам, че има доста звук в близост. Нямам различен тим. Облекчението би означавало, че се борим с цялата информация и вести. Това е огромна смяна от през вчерашния ден към през днешния ден. В момента клубът от футболна страна наподобява е съвсем предпазен. Чувствам се фаворизиран да имам шанса да вземам участие в мачовете, треньорството и футболът, който обичам. Утре обстановката може да се промени и тогава би трябвало да забележим какво ще е ", показа Томас Тухел след бурните събития в клуба.

Както е известно, Челси нощес победи Норич с 3:1 като посетител. Вчера стана ясно, че Англия постанова нови наказания против Роман Абрамович и други предприемачи, доближени до Владимир Путин. Действията на управляващите значително удрят крепко по " сините ", които нямат право да продават билети за домакинските си мачове, да вършат прехвърляния на футболисти, а даже самата продажба на клуба е под сериозна опасност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР