Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино си остави отворена вратата за

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино си остави отворена вратата за
Коментари Харесай

Почетино: За да водиш отбор като този на "Реал", няма нужда да си смел

Мениджърът на " Тотнъм " Маурисио Почетино си остави отворена вратата за възможни договаряния с " Реал " (Мадрид). Той е апетитен като първи избор за треньор на европейския клубен първенец след изненадващото овакантяване на Зинедин Зидан.

" Никога не се знае какво ще стане на следващия ден. Животът ти предлага обстановки, които не очакваш ", съобщи Почетино при представянето на книгата си.

Наскоро той възобнови контракта си с лондончани до 2023 година " Много съм удовлетворен в настоящия си тим. Живея ден за ден, тъй като не се знае какво ще стане на следващия ден. Развълнуван съм от плана на моя клуб. Съсредоточен съм върху сегашното. Какво ще се случи - ще забележим. Всеки има фантазии, само че аз преподписах преди 10 дни и съм удовлетворен в Лондон ", продължи мениджърът на " шпорите ".

Аржентинецът, който оставя отлични усещания с работата си в " Тотнъм ", съобщи, че " Реал " има един от най-хубавите тимове в историята. В поддръжка на мнението си посочи, че мадридчани завоюваха четири от последните пет сезона в Шампионската лига.

" Голям обожател съм на Зидан, само че приказваме за най-хубавите футболисти в света. Дали треньорите считат, че би трябвало да си самоуверен, с цел да поемеш подобен тим? Аз мисля тъкмо противоположното ", уточни Почетино.

Успоредно с изявлението на Почетино по тематиката пристигна и мнението на Йоахим Льов. Селекционерът на Германия изрично отхвърли опцията да застане отпред на " Реал ".

В медиите в Испания и Англия към този момент се загатват и имената на Масимилиано Алегри и Михаел Лаудруп.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР