Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино направи повече от интересен коментар

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино направи повече от интересен коментар
Коментари Харесай

Почетино: Бих работил във ферма, пред това да водя Барселона или Арсенал

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино направи повече от забавен коментар за вероятните разновидности за бъдещето му.

Наставникът е спряган като любимец да наследи Зинедин Зидан в Реал Мадрид, като не отхвърли сходна опция, само че изрично отписа шанса в миналото в живота си да поеме тимовете на Барселона и Арсенал.

Причината - тъй като поддържа Тотнъм и Еспаньол и се разпознава с тях.

"При мен всичко е ясно. Никога няма да повеждам Барселона или Арсенал, тъй като се оприличавам с Тотнъм и Еспаньол. Израснал съм в Нюелс Олд Бойс и в никакъв случай не бих водил Росарио Сентрал, " изясни гледната си точка Почетино.

"Това е моето решение. Бих работил по-скоро във фермата си в Аржентина, в сравнение с да повеждам избрани тимове. Тук съм се отдал изцяло. Работя по този начин, все едно ще съм тук вечно. Но в края на краищата и аз, като играчите, не знам какво ще се случи в бъдеще, тъй като това е футболът. Слуховете са доста. Утре президентът Даниел Леви може да има неприятна вечер и да каже - "Ще уволня Маурисио ". И тогава ще е неуместно, че съм приказвал по какъв начин не бих работил в един или различен тим. Това е казусът, работим в нестабилна среда, " съобщи още Маурисио Почетино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР