Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино направи много интересно изказване, с

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино направи много интересно изказване, с
Коментари Харесай

Почетино: Надявам се да остана в Тотнъм 20 години

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино направи доста забавно изявление, с което вдъхна вяра на почитателите на " шпорите ", че ще продължи да работи в клуба, макар интереса на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид към него. Аржентинецът съобщи, че би желал искал да остане в Тотнъм в продължение на 20 години, сходно на Арсен Венгер в Арсенал, и да приключи кариерата си в този клуб.

" Изпитвам голямо почитание към Арсен Венгер. Заради това, че той остана 22 години в клуб като Арсенал и поради всичко, което се случи през този интервал. Трябва да бъдеш доста добър - освен като треньор, а и като полезности, които предаваш, с цел да постигнеш това. Поради тази причина съм малко печален от метода, по който той си потегли. За нас това не е работа, а пристрастеност. Надявам се и желая да остана тук 20 години и тогава да реша да си потегли или да приключа кариерата си.

Не бленувам за това да разполагам с толкоз доста пари, колкото имат съперниците. Разбира се, това би помогнало, само че не е моя фантазия. Хората мислят, че единственият метод е да разполагаш с доста средства. В момента обаче аз съм благополучен. Клубът прави това, което е нужно, тъй че съм благополучен да бъда тук и да оказвам помощ за реализирането на плана. В бъдеще Тотнъм ще печели титли. Не знам дали с нас, или без нас, дали след една или пет години, само че цялата основа е построена по този начин, че един ден да стартира да печели. Визията за бъдещето е Тотнъм да се трансформира в един от най-вълнуващите клубове освен в Англия, само че и в целия свят ", съобщи Почетино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР