Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че знае какво решение

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че знае какво решение
Коментари Харесай

Моуриньо: Знам какво ще бъде бъдещето на Ериксен

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо съобщи, че знае какво решение е взел Кристиан Ериксен за бъдещето си, само че няма да разкрие нищо повече, до момента в който самият състезател не реши да приказва. Договорът на датчанина изтича в края на сезона. Днес Ериксен се появи през втората част на мястото на Хари Уинкс, като той имаше основна роля за попадението на Деле Али, с което Тотнъм стигна до цялостен поврат против Брайтън.

Знам както ще бъде неговото бъдеще. Знам, тъй като връзката ни е изцяло открита, почтена и учредена на взаимното доверие. Единственото, което мога да ви кажа, е, че знам какво е бъдещето му, само че не съм аз този, който би трябвало да приказва за това. Той би трябвало да го направи, когато реши. Моето възприятие е, че желае да ни помогне. Затова се обръщам към него, когато имам неприятности и се нуждая от състезател с неговите качества. Днес неговото включване бе значимо ", съобщи Моуриньо.

Португалецът също така разкри, че рекордната покупка Танги Ндомбеле е поискал да не играе против Брайтън, тъй като е изпитвал боязън да не получи нова мускулна травма, от каквито страдаше няколко пъти от началото на сезона. Премиър лийг 19 кръг, четвъртък 26 декември  Тотнъм 2:1краен резулат  Брайтън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР