Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте бе разочарован след поражението с

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте бе разочарован след поражението с
Коментари Харесай

Конте: Трудно е да направиш обрат, след като получиш два гола

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте бе отчаян след провалянето с 0:2 от Арсенал в дербито на Северен Лондон. Той похвали играчите си за старанието, само че призна, че е мъчно да се направи поврат, когато си получил два гола.

" Трудно е да направиш поврат, когато си получил два гола. Когато падна второто попадение, си помислих, че това би сломило всеки, само че не и моите футболисти. Особено през второто полувреме се опитахме да отбележим, създадохме доста проблеми на Арсенал, а считам, че и техния вратар направи някои страхотни спасявания. Днес играхме против доста мощен тим. Не мога да се оплача от себераздаването. Играчите демонстрираха огромно предпочитание да се върнат в мача ", счита Конте.

След това той засипа с похвали Арсенал, като ги разгласи за главен кандидат за купата.

" Арсенал сподели, че е доста огромен тим, само че мисля, че и на тях не им беше елементарно през днешния ден против нас и при тази атмосфера на стадиона. Те демонстрираха чудесне баланс и ни наказаха в верните моменти. През второто полувреме обаче и те страдаха много, само че демонстрираха резистентност, а когато един тим умее това, той е подготвен да стане първенец. Смятам, че дружно с Манчестър Сити са единствените два тима, които ще се борят за купата този сезон ", добави италианецът.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР