Мениджърът на Пари Сен Жермен Луис Енрике опроверга опасенията за

...
Мениджърът на Пари Сен Жермен Луис Енрике опроверга опасенията за
Коментари Харесай

Луис Енрике разкри дали Килиан Мбапе е контузен

Мениджърът на Пари Сен Жермен Луис Енрике опроверга опасенията за травмата на звездата на първенците Килиан Мбапе, откакто нападателят не взе присъединяване в подготовка преди съботния мач от Лига 1 против Лил.

Френският национал, който продължава да бъде свързван с прекосяване в Реал Мадрид през лятото, имаше проблем по време на успеха с 2:1 за купата на Франция над Брест в сряда вечер. В 68-ата минута на този дуел голмайсторът се свлече на земята след жестоко нарушаване на бранителя на Брест Лилиан Брасие.
 ПСЖ с голяма оферта към Мбапе
ПСЖ с голяма оферта към Мбапе

Ще остане ли французина в ПСЖ?

" Килиан ще бъде на линия на следващия ден и ще може да играе. Той не тренира през днешния ден, тъй като не искахме да поемаме никакви опасности, само че ще бъде разполагаем за дуела. Намираме се в миг от сезона, в който играем на всеки три дни. Трябва да планираме вариантите, с цел да имаме конкуренция в състава. Не би трябвало да подценяваме нито една среща ", сподели Енрике, представен от международните организации в петък.

Парижани не престават акцията си в Шампионската лига през идната седмица с първия мач от 1/16-финалите против Реал Сосиедад.

Нападателят Рандал Коло Муани пропусна срещата за купата на страната в средата на седмицата заради вирусна зараза, до момента в който левият бек Нуно Мендеш форсира възобновяване си след претърпяна интервенция. Лий Кан-ин получи повече време за отмора след присъединяване си в шампионата за купата на Азия с националния тим на Република Корея.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР