Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед - Еди Хау, остана много разочарован

...
Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед - Еди Хау, остана много разочарован
Коментари Харесай

Еди Хау: Разочарован съм за играчите, силите просто ни свършиха

Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед - Еди Хау, остана доста отчаян след трагичната загуба с 2:3 от Манчестър Сити. Отборът му водеше в резултата, само че позволи поврат в края. Наставникът съобщи, че повода за това е, че силите му на играчите просто са свършили в заключителните минути.

„ Изиграхме доста положително първо полувреме. От началото до края показахме самоуверен футбол. Може би през втората част просто ни свършиха силите. Изглеждаше, че сме създали задоволително, с цел да вземем най-малко точка. С метода, по който се защитавахме, изглеждаше, че ще удържим равенството, само че не успяхме най-после. В момента сме лимитирани откъм играчи на пейката. Момчетата дадоха всичко от себе си през първата част, изглеждахме добре, само че не успяхме да продължим по този метод “, съобщи Хау.

„ Съперникът има огромна класа, само че трябваше да намерим метод да ги излъжем. Надявах се, че ще вземем най-малко точка, което щеше да е добре. През първото полувреме физически им създадохме много проблеми, успявахме да разтеглив отбраната им. Имахме положения, а откакто поведохме, бяхме в отлична позиция, само че не успяхме да се възползваме. Разочароващото е, че в последния месец постоянно малко не ни доближава. Трябва да приемем това, само че се надявам скоро да се завърнат някои играчи и това да ни помогне да си стъпим на краката “, добави британският експерт.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР