Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира ситуацията с арменския

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира ситуацията с арменския
Коментари Харесай

Моуриньо обясни защо не залага на Мхитарян

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разяснява обстановката с арменския нападателен халф Хенрих Мхитарян, който все по-рядко попада в проектите на португалския експерт напоследък. Мхитарян не бе включен от Моуриньо в групата за последния мач на “червените дяволи” с Борнемут, който бе в сряда вечерта. Арменецът стартира мощно сезона, само че от ноември насам игровото му време внезапно понижа, като през целия месец 28-годишният футболист е записал едвам 2 мача.

“Мога да разполагам със единствено шестима полеви футболисти на пейката и се старая да имаме баланс на пейката. Имах двама бранителя, които могат да играят на разнообразни позиции, нуждая се и от Ашли Йънг, който покрива позициите крило и бек-крило. Ерера е състезател от халфовата линия, Златан е нападател, Рашфорд е втори нападател и крило. Да включа Мхитарян значи, че не мога да имам някой от тези играчи, а имам вяра, че те заслужават своето място”, изясни Моуриньо.

Юнайтед се наложи с 1:0 над Борнемут на “Олд Трафорд” с гол на Ромелу Лукаку в 25-ата минута. В идващия си мач от Премиър Лийг “червените дяволи” гостуват на Уест Бромич на “Дъ Хоутърнс” в неделя. Премиър лийг 17 кръг, сряда 13 декември  Манчестър Юнайтед 1:0краен резулат  Борнемут
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР