Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо има неприятен ребус за

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо има неприятен ребус за
Коментари Харесай

Криза в полузащитата мъчи Моуриньо преди дербито

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо има противен ребус за разрешаване, откакто ще би трябвало да се оправя в идното дерби против Манчестър Сити в условия на дефицит на халфове.

За дуела на „ Олд Трафорд” през уикенда „ алените дяволи” сигурно ще бъдат без Пол Погба, който получи пряк червен картон при успеха с 3:1 над Арсенал в предишния кръг. Клубът избра да не апелира наказването на френския халф.

Юнайтед отхвърли да апелира аления картон на Погба

Контузиите също затрудняват португалския стратег. От контузии се оплакват и Неманя Матич, и Маруан Фелаини. Белгиецът пропусна последните два мача на тима, а в понеделник Моу удостовери, че Матич към момента е малтретиран от мускулен проблем. Дуото не взе участие във вчерашната подготовка, а това бе показателно поради обстоятелството,че Фил Джоунс – който е отписан за повече от месец – тренира с останалите.

„ Матич е контузен, а когато ви споделям, че е контузен, значи е съществено контузен”, изясни Моуриньо пред клубната телевизия.

Лингард даде обещание: Ще покрием неналичието на Погба в дербито

Ако 29-годишният сръбски национал не се възвърне в точния момент до конфликта в неделя, то Моуриньо ще разполага с един-едничък вътрешен полузащитник в лицето на Андер Ерера.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР