Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо даде яснота около контузените

...
Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо даде яснота около контузените
Коментари Харесай

Юнайтед с Матич и Ибра, но без Бауи срещу Сити

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед " Жозе Моуриньо даде изясненост към контузените в състава на "червените дяволи " и тяхното присъединяване в идното дерби с водача в класирането на Висшата лига "Манчестър Сити ".

Халфът Неманя Матич, който пропусна триумфа с 2:1 над ЦСКА Москва сигурно ще играе против "гражданите ".

Нападателят Златан Ибрахимович, който не бе в групата на отбора за мача с съветския отбор, както и за гостуването на "Арсенал " в събота, също се чака да бъде разполагаем на португалския експерт.

Що се отнася до халфа Маруан Фелайни и бранителя Фил Джоунс, то двамата не престават възобновяване си от разнообразни контузии и също имат огромен късмет да попаднат в групата за дуела със "Сити ".

Аут от срещата обаче е централният защитник Ерик Баи, който към момента не е възобновен от контузията, която получи в мача с Челси на 5 ноември. Двубоят с "Манчестър Сити " пропуща и Пол Погба, който е осъден за 3 срещи след аления си картон в мача с "Арсенал ".

Проблеми не липсват и в лагера на "гражданите ". Испанският плеймейкър Давид Силва ще пропусне тазвечершния мач от груповата фаза на Шампионска лига с "Шахтьор " Донецк заради травма. Той е под въпрос за дербито и ще премине късен фитнес-тест.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР