Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че разполага

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че разполага
Коментари Харесай

Тен Хаг вярва в Магуайър и Линдельоф: Те са се доказали

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че разполага с положителни централни бранители в лицето на Хари Магуайър и Виктор Линдельоф. Той приказва за тях на фона на травмите на Рафаел Варан и Лисандро Мартинес. Двамата получи контузии по време на вчерашния мач против Севиля (2:2).

Нидерландецът не даде детайлности към контузените: “Не са минали и 24 часа, няма точна диагноза. Не мога да кажа за Мартинес, дано мина предгледа му, не желая да злоупотребявам ”.

“Виктор Линдельоф е бил титуляр в 15 мача този сезон, а Хари Магуайър в 13. Имам огромно доверие в тях. Имаме положителни централни бранители. Те са се потвърдили в предишното и този сезон. Имаме четирима или петима централни бранители, които могат да свършат работата. Когато мачовете са един след различен, времето за възобновяване е по-малко и би трябвало да направляваме това доста деликатно ”, разяснява Тен Хаг.

Попитан дали Ман Юнайтед може да си разреши ротации, наставникът отговори: “Имаме дълбочина в състава и би трябвало да използваме това, както го направихме през вчерашния ден. Междувременно би трябвало да печелим мачове. Всеки мач е борба и би трябвало да ги подготвен за нея. Когато пристигна твоето време, би трябвало да го покажеш и да допринесеш. Няма да търсим извинения ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР