Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг получи наградата за

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг получи наградата за
Коментари Харесай

Тен Хаг и Рашфорд обраха наградите за септември

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг получи премията за най-хубав треньор във Висшата лига за месец септември, до момента в който нападателят на отбора Маркъс Рашфорд бе отличен за номер едно измежду играчите.

Тен Хаг имаше доста тежък старт на престоя си при " алените дяволи ", като записа загуби от Брайтън с 1:2 и Брентфорд с 0:4 в първите си два мача в Лигата, само че по-късно стабилизира представянето на отбора и записа четири следващи триумфа в шампионата, в това число в дербитата с Ливърпул и Арсенал. 52-годишният експерт е първият нидерландец с премията от Роналд Куман през януари 2016 насам, както и първият треньор на Манчестър Юнайтед с наградата от Оле Гунар Солскяр през януари 2019.

Рашфорд пребори конкуренцията за номер 1 измежду футболистите, откакто взе участие непосредствено и в четирите гола на отбора в двата мача през септември - победи над Лестър Сити и Арсенал. " Чувството е прелестно, не започнахме добре сезона, само че да запишем четири следващи победи е хубаво ", разяснява британският футболист, който призна, че обичаният му миг от месеца не са двата му гола против Арсенал, а асистенцията към новото попълнение Антони в дебюта на бразилеца. За Рашфорд това е втора премия за състезател на месеца след януари 2019.

Голмайсторът на Брентфорд Айвън Тоуни получи премията за най-красив гол на миналия месец. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР