Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отговори на критиките

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отговори на критиките
Коментари Харесай

Тен Хаг: Бруно Фернандеш е изключително важен за нас

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг отговори на рецензиите към капитана Бруно Фернандеш като съобщи, че той е извънредно значим за тима. Юнайтед завоюва значими три точки против Фулъм на " Крейвън Котидж " след триумф с 1:0, като точно португалецът означи победното попадение в добавеното време на дуела.

Напоследък Фернандеш е подложен на рецензии, като някои анализатори считат, че би трябвало да му бъде отнета капитанската лента. Тен Хаг обаче похвали португалеца за представянето му в събота.

" Не ги разбирам (критиките). Всеки прави неточности и никой не е идеален, само че той прави доста положителни неща. Всеки път демонстрира, че е образец за капитан. Днес видяхте работата му, пресирането му и вкара гол, тъй че е извънредно значим за нас ", сподели Тен Хаг.

" От момента, в който го направих капитан, той прави това (печели мачове). Винаги, когато играе, дава сила и образец. И виждате метода, по който пресира, метода, по който контраатакува. Той е образец и от самото начало поема отговорност. На терена и отвън него. Поема отговорност, като вкарва значими голове, само че и с това по какъв начин постоянно желае топката и постоянно желае да основава. Щастлив съм с моя капитан ", добави наставникът на Манчестър Юнайтед.
 Манчестър Юнайтед победи Фулъм с 1:0 в мач от Висшата лига
Бруно Фернандеш постави завършек на тъгите на Манчестър Юнайтед

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР