Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг остана доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг остана доволен от
Коментари Харесай

Тен Хаг: Това бе брилянтна седмица

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг остана удовлетворен от минималния триумф с 1:0 над Астън Вила. Той даже дефинира седмицата като брилянтна, макар равенството с Тотнъм (2:2) в четвъртък.

" Много съм удовлетворен от трите точки и от представянето ни. Играхме впечатляващо против тима на Астън Вила, който нямаше загуба в 10 мача и постоянно отбелязваха гол. Движехме добре топката през първото полувреме - превъзходно. Създадохме някои положителни положения пред Каземиро, Рашфорд, Фернандеш и Забитцер, а успяхме и да отбележим. След това през втората част трябваше да създадем 2:0, само че не успяхме и в края бе мъчно, тъй като противникът сподели увереност. Трябва да мислим мач за мач, само че считам, че това бе брилянтна седмица. Преди нея щях да съм удовлетворен от точката с Тотнъм. Разбира се, когато водехме с 2:0, сме малко разочаровани, че не победихме, само че след днешния триумф считам, че седмицата е съвършена. Поздрави за тима ", съобщи Тен Хаг.
 Манчестър Юнайтед прекъсна впечатляваща серия на Астън Вила и направи значима крачка към гарантиране на мястото в топ 4 Манчестър Юнайтед прекъсна впечатляваща серия на Астън Вила и направи значима крачка към гарантиране на мястото в топ 4
" Нека мислим мач за мач, а идващият е против Брайтън, тъй че би трябвало да покажем същото предпочитание и да не се разсейваме от класирането. Вярвам, че направляваме нещата, всичко е в нашите ръце. Трябва да покажем същата игра против Брайтън, тъй като ги познаваме добре от полуфинала за ФА Къп и знаем, че няма да ни е елементарно ", добави нидерландецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР