Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг очаквано призна, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг очаквано призна, че
Коментари Харесай

Tен Хаг си вярва: Ние сме устойчив отбор

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг предстоящо призна, че тимът му е заслужавал да загуби от Нюкасъл нощес.

Свраките тотално преобладаваха и трябваше да завоюват доста по-убедително от получилото се 1:0. Червените дяволи разочароваха, като 7 от 8-те им победи през сезона идват против тимове, които сега са след 12-о място.
 Лоши вести за Нюкасъл след триумфа над Манчестър Юнайтед
Лоши вести за Нюкасъл след триумфа над Манчестър Юнайтед

Ник Поуп се контузи

" Имахме доста мъчно първо полувреме. На почивката бяхме удовлетворени резултатът да е 0:0 и си казахме, че би трябвало да останем в мача. В края имахме добър интервал и това е борбеността, която желая да виждам " съобщи наставникът.

" Ще обсъдим мача и ще кажа на играчите какво мисля, а по-късно ще продължим напред. В последна сметка имахме положения в края и стигнахме до гол, който бе анулиран поради тънка засада, само че би трябвало да призная, че Нюкасъл заслужаваше успеха " добави той.

" Очаквах да ме питате за салдото ни против тимовете от топ 8. Ако не е това ще е за формата ни като посетители или като домакини и въобще постоянно има някакъв проблем. Сега е този, само че ние ще го преодолеем. Ние сме резистентен тим, тъй че ще останем дружно и ще продължим да се придържаме към проекта " сподели още Тен Хаг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР