Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не скри разочарованието

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не скри разочарованието
Коментари Харесай

Тен Хаг: Пропуснахме страхотна възможност за трофей, но сами сме си виновни

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг не скри разочарованието си след загубата с 0:3 от Севиля и отпадането на отбора му на 1/4-финал в Лига Европа. " Червените дяволи " бяха определяни като главен любимец за продобиване на шампионата и нидерландецът счита, че отборът му е пропуснал страхотна опция да прибави нов трофей във витрината си.

" Ясно е, че не може да вършим сходни неточности. Не е елементарно да се печелят мачове, само че би трябвало да играем по-добре. Това е наложително. Не бяхме подредени, не бяхме спокойни. Ако успеехме да се оправим с пресата, имаше големи пространства по целия терен, само че ние не се справихме. Още от началото бе толкоз явно по какъв начин можем да успеем ", съобщи Тен Хаг.
 Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ” Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ”
" Имаше неприятни решения, губехме значими борби. Севиля направи повече пасове, сподели повече предпочитание, повече борбеност, да вземем за пример при втория гол. Трудно е да спечелиш огромни мачове с сходна игра. Имаме проблем и не би трябвало да бягаме от него. Хебавото е, че в неделя имаме нов мач, в който да подобрим това. Трябва да се вдигнем и да покажем повече темперамент ", добави наставникът.

" Не желая да се извинявам с контузените. Важно е какво вършат хората на терена. Те трябваше да се показват по-добре. Аз им се доверих. Днес не бяхме на нужното равнище. В доста предходни мачове играхме добре, само че през днешния ден и в няколко други случая не бяхме подготвени, а това е неприемливо, когато играеш за Манчестър Юнайтед. Имахме страхотна опция, бяхме на 1/4-финал в Европа. Можехме да спечелим трофей, само че пропиляхме този късмет. Трябва да виним единствено себе си. Това бе огромна опция, само че си отиде. Не можем да променим това, тъй че би трябвало да мислим за идващия мач в неделя, тъй като това е нов късмет да се изправим ", заъврши нидерландецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР