Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг каза, че неговият

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг каза, че неговият
Коментари Харесай

Тен Хаг: Искаме да сме първи в групата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг сподели, че неговият тим " има проект " реализира победа с разликата, от която се нуждае при гостуването си на Реал Сосиедад, с цел да завоюва своята група в шампионата Лига Европа.

Въпреки че мястото във етапите на елиминациите към този момент е обезпечено, Юнайтед би трябвало да завоюва с разлика от два гола, с цел да приключи като победител в група " Е ".

" Очевидно е доста значимо. Можем да спечелим на следващия ден вечер. Знаем какво би трябвало да създадем - да победим с разлика от два гола ", сподели Тен Хаг на конференцията преди дуела.

" Но в случай че желаете да спечелите трофея, би трябвало да спечелите всички мачове, тъй че ние би трябвало да победим всеки. Ние се подобряваме и играем все по-добре ", добави той.

" Знаем, че е мъчно да се печелят мачове тук, само че ни харесва предизвикването. Знаем, че би трябвало да спечелим с два гола разлика, имаме проект за това и ще създадем всичко, с цел да го реализираме. Не мисля, че би трябвало да приказваме за това до каква степен сме стигнали. Не може да се завоюва нищо в този миг, това е един мач, а ние би трябвало да спечелим всеки дуел ", сподели още мениджърът на " алените дяволи ".

В утрешната среща Юнайтед ще бъде без Антони, Джейдън Санчо и Антони Марсиал.

" Джейдън беше болен, Марсиал към момента се възвръща. Той тренира тази заран, тъй че върви в вярната посока ", добави Тен Хаг.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР