Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг беше много разочарован

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг беше много разочарован
Коментари Харесай

Тен Хаг обясни защо “червените дяволи” изпуснаха спечелен мач

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг беше доста отчаян след равенството против Севиля (2:2) в първия четвъртфинал от Лига Европа. Английският гранд водеше с 2:0, само че в последните минути си означи два автогола. 

“Мачът беше в нашите ръце. Водехме с 2:0 и трябваше да вкараме трети и даже четвърти гол. Всичко зависеше от нас, само че няколко насилствени смени объркаха проектите ни. Рафаел Варан получи травма, а Антони Марсиал от дълго време не беше започвал в титулярния състав и нямаше по какъв начин да издържи 90 минути. Смених и Бруно Фернандеш, само че тъй като имаше жълт картон ”, изясни Тен Хаг. 
 Трилър с четири гола сред Манчестър Юнайтед и Севиля оставя голяма конспирация за реванша Трилър с четири гола сред Манчестър Юнайтед и Севиля оставя голяма конспирация за реванша
“Постепенно загубихме надзор над мача. После пристигна и контузията на Лисандро Мартинес, поради която останахме с 10 индивида. Огромна липса на малшанс е това, че си вкарахме два автогола, само че би трябвало да приемем, че се случват и такива неща ”, сподели още нидерландецът. 

За Тен Хаг това беше мач номер 50 отпред на “червените дяволи ”. Балансът му включва 35 победи, 7 равенства и 8 загуби.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР