Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че няма да

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че няма да
Коментари Харесай

Ман Сити вкара девет на Бъртън Албиън, но Де Бройне и Менди ще играят в реванша

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че няма да пуска напълно юношески състав в идния мач с Бъртън Албиън, макар успеха с 9:0 в първия полуфинален дуел за Купата на Лигата, която реализираха първенците на Англия.

Със сигурност измежду титулярите за " жителите " ще бъдат белгиецът Кевин де Бройне, който неотдавна се завърна в игра след контузия в коляното.

Pep Guardiola has confirmed @BenMendy23 will be in @ManCity squad for tomorrow's Carabao Cup semi-final second-leg clash against Burton Albion after two months out. #SSNhttps://t.co/hK2527WpeP pic.twitter.com/FmfSKml3bI
— Sky Sports News (@SkySportsNews) January 22, 2019
" Някои от футболистите се нуждаят от това да влязат в игрови темп и по тази причина ще бъдат титуляри. Тези, които към този момент имат доста мачове зад тила си, ще почиват. Очаквайте измежду титулярите да бъдат тези, които играят по-малко, и тези, които се връщат след контузии. Кевин де Бройне ще играе, а ще има и двама или трима от по-младите играчи измежду титулярите ", сподели Гуардиола.

Той удостовери, че младежкият национал на Англия Фил Фоудън също ще бъде измежду титулярите, а френският бранител Бенжамен Менди, който от два месеца не е играл поради контузия, ще бъде на пейката. Манчестър Сити гостува на Бъртън Албиън в сряда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР