Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че има желание

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че има желание
Коментари Харесай

Пеп: Знам, че Бернардо харесва много Барса, но искам да остане при нас

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че има предпочитание да резервира Бернардо Силва в състава, само че добави, че португалският национал " харесва доста Барселона ".

Силва е свързван с трансфер в испанския гранд през последните седмици и Гуардиола остави вратата отворена за вероятно овакантяване на халфа.

" Аз не съм индивидът, който да каже на Барселона да не помни за привличането на Бернардо. Искаме той да остане при нас, само че не искам в отбора никой, който не е удовлетворен от изискванията. Първото нещо е клубовете да се спогодят, само че през последните две години не е имало оферта за него ", сподели Гуардиола пред кореспонденти в сряда, откакто Барселона и Манчестър Сити приключиха 3:3 в другарски мач на " Камп Ноу ".

" Не желая той да си върви. Силва е великолепен състезател и страховит човек...Остават единствено седем или осем дни и ще би трябвало да забележим както ще се случи на трансферния пазар. Искам той да остане. Но е истина, че Бернардо харесва доста Барселона ", добави Гуардиола.

Мениджърът на каталунците Шави, който седеше до Гуардиола на конференцията, сподели, че всеки ход ще " зависи от Сити ".

Английският първенец, който е втори в класирането на Висшата лига, приема деветия Кристъл Палас в четвъртия кръг в събота.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР