Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола остана изключително доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола остана изключително доволен от
Коментари Харесай

Гуардиола: Тотнъм мина центъра само пет пъти

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола остана извънредно удовлетворен от играта на своя отбор против Тотнъм, само че не и от крайния резултат. Двата отбора не съумяха да излъчат успехите, завършвайки при резултат 2:2, а гол на Сити бе анулиран в продължението на срещата след намесата на ВАР.

Гуардиола показа, че разпоредбите за присъждане на обстановките към момента не са напълно ясни. Голът на Жезус бе анулиран поради игра с ръка на Лапорт в наказателното поле. През първото полувреме домакините имаха искания за дузпа, само че освен това състояние реферите не използваха системата за видео арбитраж.

„ Начинът, по който играхме през днешния ден бе необикновен – гордея се с това. Количеството удари, които имахме е ужасно, а в това време позволихме единствено два към нашата врата. Хората може би ще кажат, че има какво да подобряваме, само че в последна сметка значим е резултатът. Бихме желали да бяхме победили през днешния ден, тъй като момчетата го заслужават, само че футболът от време на време е подобен. Тотнъм пресече централната линия на терена четири или пет пъти за 90 минути, тъй че мога да кажа, че се защитавахме добре. Головете от корнери се случват, когато имаш положителни реализатори и играчи, които играят добре с глава. Разбира се, че ще работим, с цел да се пазиме по-добре при тях”, разяснява Гуардиола.

“Мислех, че оставихме тази обстановка в Тотмъм в мача за Шампионската лига предишния сезон. Но през днешния ден бе същото. Реферът и Вар анулираха гола. Това е вторият път, в който това се случва – мъчно е. Наистина е мъчно, само че обстановката е такава. Това се случи и с Уулвс предходната седмица, видяхме го и в сряда във финала за Суперкупата с Челси – вратарят Адриан не бе на линията при осъществяването на дузпите. Трябва някой да поправи всичко това. Отсъжданията по време на мача към този момент не са толкоз ясни. Невероятно е, че не бе отсъдена дузпа през първото полувреме за фаула против Родри. ВАР уточни, че това не е дузпа. Сигурен съм обаче, че хората са останали удовлетворени през днешния ден. Просто би трябвало да работим по-усилено, с цел да вкараме всички положения, които създаваме”, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР