Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обясни причината за неочакваната

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обясни причината за неочакваната
Коментари Харесай

Гуардиола обясни сделката за Кансело

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изясни повода за непредвидената разлъка с Жоао Кансело, който бе пратен чартърен в Байерн Мюнхен. Испанецът разкри, че по време на Световното състезание е трансформирал модела на игра на тима, което е довело до това други футболисти да играят повече от Кансело.

Португалецът пък е благополучен единствено когато играе във всеки мач и заради тази причина „ жителите “ са го пуснали в Мюнхен. Гуардиола акцентира, че към момента не знае какво ще се случи през идващия сезон и дали тогава Кансело може да се завърне в Сити.

„ Първо, желая да му пожелая всичко най-хубаво в идващите четири месеца. Не знам какво ще се случи през идващия сезон. Той бе невероятна фигура за нас през последните два сезона. По време на Световното състезание направихме самобитна предсезонна подготовка и взехме решение да играем по по-различен модел. И това, което виждам, ми харесва. Дадох повече време на други футболист, а той обича да играе. Тренира по най-хубавия метод, само че обстановката беше такава, че напоследък не играе толкоз доста. Иначе в последните години е един от футболистите с повече минути. Има потребност да играе, с цел да се усеща благополучен. Затова го пуснахме в Байерн. Иска да играе във всеки мач и се надяваме, че ще може да го прави в Мюнхен. Той е извънреден. Всеки го знае. Щастлив със състава, който имам. Можехме да дадем огромни пари за още един ляв бек по време на трансферния прозорец, само че мисля, че сме добре окомплектовани до края на сезона. За идващия сезон ще забележим “, съобщи испанецът по време на днешната си конференция.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР