Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола коментира загубата с дузпи

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола коментира загубата с дузпи
Коментари Харесай

Гуардиола: Направихме всичко възможно...

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола разяснява загубата с дузпи от Реал Мадрид, след която " жителите " отпаднаха от Шампионска лига. Сити позволи проваляне с 3:4 с дузпи след общ резултат 4:4.

" Бих предпочел да спечелим, несъмнено, само че поздравления за Реал Мадрид, за умеенето, което демонстрираха в отбрана. Играха доста добре и не успяхме да вкараме надвит гол поради някои елементи ", стартира Пеп.

" Направихме всичко допустимо, играхме извънредно добре. За страдание, не можахме да спечелим. В различен спорт, щяхме да спечелим статистически, само че това е прелестното на футбола ", сподели още каталунецът.

" Отдавам заслуженото на Реал Мадрид. Те съумяха да устоят. Сблъскваме се с доста затворени тимове и постоянно намираме метод да ги пробием, само че не и през днешния ден ", проучва 53-годишният експерт.

" Футболът е игра на голове и те вкараха повече при дузпите. Те са на полуфинал, а ние за малко не сме. Каквото, такова. Понякога печелиш с дузпи, а от време на време не ", добави Гуардиола.

" Няма такова нещо като шанс. Не успяхме да вкараме. Направихме всичко, каквото можахме. Днес боли, само че на следващия ден би трябвало да се съберем и да продължим напред. Не постоянно можем да печелим ", приключи Пеп Гуардиола.
 Белингам: Повечето тимове се срутват, когато Сити господства, само че ние устояхме
Белингам: Повечето тимове се срутват, когато Сити господства, само че ние устояхме

" Всичко се реши от нашия нрав "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР