Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола коментира ситуацията около

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола коментира ситуацията около
Коментари Харесай

Гуардиола: Изглежда, че вече сме осъдени

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола разяснява обстановката към клуба. Висшата лига упрекна " жителите " допълнително от 100 нарушавания на финансовите правила сред сезон 2009/10 и сезон 2017/18.

" Първата ми мисъл е, че към този момент сме приети за отговорни. Същото беше и със случая с УЕФА, незабавно ни сметнаха за отговорни. Клубът потвърди, че сме изцяло почтени (б.а. CAS анулира решението на УЕФА да дисквалифицира Манчестър Сити от европейско съревнование за финансови нарушения).

За благополучие живеем в страна, в която всеки е почтен до доказване на противното. Въпреки че наподобява, че към този момент сме наказани. Не знам какво ще стане. Смятам, че имаме положителни юристи и ще защитим позицията си. Да забележим какво ще реши Висшата лига. Както в тази ситуация с УЕФА, ние сме почтени. Напълно съм уверен, че ще бъдем приети за почтени.

Трудно ми е да отговоря на този въпрос. Не знам. За в бъдеще би трябвало да сме по-внимателни, тъй като доста клубове оферират всичко, а нас упрекват. Очевидно почитателите на другите клубове ни желаят отвън надпреварата. Смятат, че сме се държали неточно ", сподели Гуардиола.
 В Ман Сити се опасяват за бъдещето на Ерлинг Халанд
В Ман Сити се опасяват за бъдещето на Ерлинг Халанд

Клауза в контракта му е голямият проблем
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР