Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола за първи път проговори

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола за първи път проговори
Коментари Харесай

Гуардиола: Вече можем да говорим за требъл

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола за първи път проговори за требъла, към който се е устремил неговият отбор. След като победиха Манчестър Юнайтед и победиха с ФА Къп, „ жителите “ към този момент имат два трофея през акцията и в случай че съумеят след седмица да надделеят над Интер в Истанбул, ще станат едвам вторият британски отбор с сходно достижение след Манчестър Юнайтед, който реализира това през 1999 година.

„ Вече можем да приказваме за требъл. Разбира се, би трябвало за тази цел да спечелим Шампионската лига. Представихме се толкоз добре в името на нашия град и нашите почитатели. Съперникът стоеше толкоз покрай всеки един от нашите играчи. Не чакахме да се пазят толкоз плътно. През второто полувреме намерихме повече пространства. Утре и вдругиден играчите имат отмора. След това имаме три или четири тренировки преди мача с Интер. Ще пътуваме в четвъртък след утринната подготовка. Днешният мач бе доста значим за нас. Да спечелиш ФА Къп е толкоз хубаво. Аз съм почитател на Барселона, само че ще обичам този клуб до края на живота си. Знам, че през днешния ден направихме добър подарък на нашите почитатели.

Гюндоган направи необикновен сезон. Той играе огромните мачове по този начин, все едно са контроли. Всичко момчета бяха невероятни “, разяснява щастливият Гуардиола след триумфа на „ Уембли “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР