Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола очаква от Юнайтед възможно

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола очаква от Юнайтед възможно
Коментари Харесай

Гуардиола: От Юнайтед винаги очаквам най-доброто

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола чака от Юнайтед допустимо най-хубавото показване в градското дерби на „ Етихад “ в неделя. Испанецът посочи, че 20-кратният първенец на Англия постоянно влиза в тези дербита с огромна решителност, а в този момент е и в добра форма след четирите следващи победи в шампионата.

„ Лапорт тренира добре. Той имаше самостоятелни занимания, когато другите бяха с националните тимове. Не е проблем да играе против Юнайтед, в случай че решим, само че няма незабавна потребност да го вършим, тъй като имаме Нейтън Аке и Мануел Аканжи. Джон Стоунс ще се завърне, когато е подготвен. Това няма да бъде след четири или шест седмици. Може би времето ще е по-малко. Не знам тъкмо по кое време. Надявам се това да стане след десетина дни до две седмици. Калвин Филипс се усеща добре. Операцията мина добре и подвижността му се усъвършенства. Той взе вярното решение. Надяваме се, че ще може да се завърне в точния момент, с цел да отиде на Световното и по-късно да се върне да играе за нас.

От Манчестър Юнайтед постоянно чакам най-хубавото. Винаги идват с решителност. Надиграха Саутхамптън, Ливърпул и Арсенал. Формата е налице. Трябва да изиграем съвършен мач. Те имат качество в предни позиции, качество в средата на терена, където са Ериксен, Фернандес и физически доста мощните Каземиро и Мактоминей. Имаме проект по какъв начин да нападам и да се пазиме. Играчите би трябвало да имат вяра в себе си. Това е късмет да покажем опциите си пред хиляди, милиони хора. Предпочитам да бъдем дейни, в сравнение с реактивни “, съобщи Гуардиола по време на днешната си конференция.

Испанецът разяснява и тематиката за съперничеството сред централния защитник на Юнайтед Лисандро Мартинес и голмайсторът на Сити Ерлинг Холанд, който ще има огромно преимущество във връзка с растежа на двамата.

„ Със сигурност Ерлинг е по-висок. Харесва ми, когато хората подценяват играчите поради техния размер. Мартинес е приказен състезател – нападателен и добър в построяването на офанзивите. Юнайтед заплати тези пари за него, тъй като Ерик го познава добре. Това няма да е първият път, когато ще играе против по-високи от него нападатели. Досега се е справял. Важно е да си самоуверен и образован “.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР