Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола коментира вчерашното интервю на

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола коментира вчерашното интервю на
Коментари Харесай

Пеп не даде никакви гаранции на звездите си

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола разяснява вчерашното изявление на Рахийм Стърлинг, в което британският национал призна, че е подготвен да напусне клуба, с цел да отиде в тим, в който да играе постоянно. Испанецът отсече, че не може да подсигурява на нито един от футболистите си несъмнено игрово време и дава късмет на всички, а те би трябвало да заслужат на терена мястото си в титулярния състав.

„ Не мога да подсигурявам на никого какъв брой минути ще играе. Футболистите би трябвало да си заслужат това на терена. Винаги давам благоприятни условия на играчите. Това е най-хубавият миг освен за Рахийм, само че и аз всички други. Аз желая и Рахийм, и всички други да бъдат щастливи. Те би трябвало да бъдат задоволени, а в случай че не са, всеки е свободен да вземе решенията, които са най-хубави за тях и техните фамилии. Всеки футболист желае да играе по 90 минути. Аз обаче не мога да им подсигурявам това. Те би трябвало да го заслужат на терена “, съобщи Гуардиола.

Мениджърът на Сити разгласи, че Феран Торес ще отсъства сред два и три месеца, поради травма в стъпалото, която получи по време на финала на Лигата на нациите сред Испания и Франция.

„ Феран ще бъде навън за два-три месеца. Той има травма в стъпалото, метатарзалната кост. Олександър Зинченко и Илкай Гюндоган упражняваха тази седмица и сме удовлетворени, че се завръщат “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР