Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че се абстрахира от

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че се абстрахира от
Коментари Харесай

Клоп: Не се интересувам от точките на Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че се абстрахира от класирането и точковия актив на Манчестър Юнайтед преди дербито сред двата тима на " Анфийлд " тази неделя. Според германеца " алените дяволи " разполагат с задоволително качество в състава си.

" Това е доста значим и доста специфичен мач. Никога не съм се интересувал от точките на Манчестър Юнайтед. Наясно съм с рецензиите, само че когато проучваме, виждаме, че в този тим има доста качество, техника, мощ... Де Хеа на вратата. Рашфорд, Лукаку и Лингард също са невероятни ", съобщи Клоп.

Германецът гледа умерено на обстоятелството, че разполага единствено с двама здрави централни бранители за идното дерби, откакто Джо Гомес и Жоел Матип получиха травми. Трент Александър-Арнолд също е навън поради контузия.

" Такава е обстановката. Има рецесия единствено в случай че чувстваш, че това е рецесия. Контузията на Трент не е толкоз сериозна, колкото на останалите две момчета, само че е ясно, че това не е най-хубавата вест. Жоел също нямаше шанс, тъй като неговата травма се случи в последната секунда на мача. Не е прелестно, само че до момента в който имаме задоволително играчи, нашата работа е да намерим решение, а ние имаме такова за уикенда ", съобщи Клоп, който добави, че Натаниел Клайн е подготвен и може да играе против Манчестър Юнайтед.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР