Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, зае отбранителна позиция, имайки

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, зае отбранителна позиция, имайки
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Не съдя футболистите - те играят, а аз седя и говори глупости

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, зае отбранителна позиция, имайки поради, че разликата сред мърсисайдци и Манчестър Сити на върха е единствено 1 точка в интерес на " алените ".

" Безспорно има напън върху нас, което от моя позиция е положителено. Но за мен е елементарно да осъждам, тъй като не играя, а просто седнал съм тук и приказвам нелепости. Ливърпул би трябвало да се научи да играе в тази обстановка. Единственият метод да се оправим, е да играем със пристрастеност. Сърцето и душата на този клуб е пристрастеността. В последните няколко мача имаме прекалено много равенства ", съобщи Клоп.

" Хората могат да кажат, че Манчестър Сити е по-добър от нас, само че ние не се съпоставяме с другите, тъй като би трябвало да набираме точки по собствен личен метод. Има разнообразни способи да успеем и до момента сме сполучливи. Това е 100% правилно. Ние знаем от кое място сме пристигнали и къде отиваме. Искаме да се уверим, че използваме обстановката допустимо най-добре и да забележим по какъв начин ще приключи ", добави германецът.
 Манчетър Юнайтед и Ливърпул приключиха при тъждество 0:0
Манчестър Юнайтед и Ливърпул се изпотрошиха, 0:0 на " Олд Трафорд " в огромното британско дерби!

Куп травми и 4 насилствени смени белязаха срещата на " Олд Трафорд "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР