Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че мачът утре на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че мачът утре на
Коментари Харесай

Клоп: Много е трудно да победиш Реал , но не е невъзможно

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп счита, че мачът на следващия ден на отбора си против Реал (Мадрид) няма нищо общо с финала на Шампионската лига преди няколко месеца.

" Мачовете са напълно разнообразни, това е един от най-големите клубове в света. Играхме край в Шампионската лига и към момента не съм го гледал още веднъж. Но в този момент знам, че би трябвало да го направя. Направихме добър мач, само че не успяхме да спечелим. В оня мач можеше да се види опита на Реал Мадрид - не губят, даже когато противникът има положения. Това е нещо, което можеш да научиш от тях ", разяснява германецът.

" Дарвин Нунес има опция да играе, само че ще забележим през днешния ден какво е положението му. Когато разберем, ще вземем решение ", сподели той за възможното неявяване на уругвайския нападател.

" Трябва да изиграем супер мач против Реал. Дори два супер мача, с цел да се класираме напред. Нямам проблем с това. Шампионската лига е значима, удовлетворен съм, че играем в този момент, а не преди няколко седмици. Специален миг е и нямам самообладание ", добави той.

" В последните мачове играем доста повече като тим, само че още имаме какво да потвърждаваме. Имаме потребност от резултати, в това няма подозрение. Бяхме в същата обстановка и след Световното състезание ", счита Клоп.

" Винаги работим, с цел да се класираме за Шампионската лига и би трябвало да оценяваме тези моменти. Ще бъде специфичен мач. Надявам се " Анфийлд " да е под пара, в случай че би трябвало да бъда почтен. Видяха ни в добра форма в последните два мача и могат да чакат по-добри неща ", даде обещание треньорът.

" Мисля, че след финала на Шампионската лига ми сподели, че Карло (б. а. - Анчелоти) е знаел тъкмо какво ще създадем. Но трябваше да го спечелим оня мач. Карло е най-спокойният треньор, който съм виждал през живота си и една от най-хубавите персони, които можеш да срещнеш. Той е супер образован, почитам го доста. Имат тим от международна класа и привлякоха доста вълнуващи млади футболисти ", сподели още Клоп.

" Не мисля, че можеш да накараш Реал да играе под паника. Това, което ни попречи, беше финалът. Не бяхме по-смели, защитавахме се повече. Да проучвам в този момент е доста елементарно: можеше да създадем този пас или нещо друго, само че това е Реал Мадрид. Не можем да играем без почитание към тях. Те безусловно са международна класа. Много е мъчно да ги победиш, само че не е невероятно ", сигурен е мениджърът.

" Нищо на света не може да оправдае расистките обиди към Винисиус. Доколкото го поднавам, е състезател от международна класа, не би трябвало да го оставяш един на един. Сигурен съм, че ще стане легенда на Реал Мадрид ", приключи Юрген Клоп.
 Дарвин Нунес навън за конфликта с Реал (Мадрид)?
Дарвин Нунес навън за конфликта с Реал (Мадрид)?

" Новините за Нунес са неприятни ", сподели Клоп
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР